Tarih: 07.07.2025 15:28

Yenidoğu Gazetesi'nden Gençlerle Anlamlı Moral Maçı

Facebook Twitter Linked-in

Yenidoğu Gazetesi, gençlerle bir araya gelerek sporun birleştirici gücünü sahaya taşıdı. Gazeteci Abdulbaki Karaca öncülüğündeki gençlerle moral maçı yapan ekip, hem mücadele etti hem de geleceğe dair umut verdi.

Van’ın önemli basın kuruluşlarından Yenidoğu Gazetesi, gençlerle bir araya gelerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gazetenin imtiyaz sahibi Zeki Yiğit öncülüğünde sahaya çıkan Yenidoğu takımı, Gazeteci Abdulbaki Karaca’nın öncülük ettiği gençlerle Kalecik TOKİ Sosyal Tesisleri'nde moral maçı yaptı.

Centilmenlik içinde geçen maçta, gençlerin enerjisi ve tekniği göz doldurdu. Mücadeleyi gençler kazanırken, sahadaki asıl kazanan dayanışma ve umut oldu.

Yenidoğu Gazetesi'nden Gençlerle Anlamlı Moral Maçı (2)

Maç sonunda konuşan Gazeteci Abdulbaki Karaca, “Bu güzel çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp yeşil sahalarda enerjilerini atmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Ne yazık ki soyunma odası bile olmayan tesislerde büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Her biri kendi azmiyle birer başarı hikayesi yazıyor. Bugün burada bizi kırmayarak sahaya çıkan Yenidoğu Gazetesi ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Dilerim bu duyarlılık tüm topluma örnek olur,” dedi.

Yenidoğu Gazetesi'nden Gençlerle Anlamlı Moral Maçı (3)

 

Yenidoğu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeki Yiğit ise yaptığı açıklamada, “Sporun birleştirici ve toplumsal gücüne inanıyoruz. Bugün burada sadece bir maç yapmadık, aynı zamanda geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıktığımızı gösterdik. Sayın Abdulbaki Karaca’nın yıllardır bölgede bir öğretmen, bir abi gibi gençlere yön verdiğini görmek beni çok etkiledi. Bugün sahada 4 yaşından 20 yaşına kadar birçok gencin ona 'hocam' diyerek sarılması bizlere umut verdi. Ayrıca değerli spor yazarlarımızın bu anlamlı günde bizimle olması bizleri çok mutlu etti. Bu çocuklar disiplinle çalıştıkça kahve köşelerinden uzak duracak, belki de içlerinden yıldız futbolcular çıkacak,” ifadelerini kullandı.

Yenidoğu Gazetesi'nden Gençlerle Anlamlı Moral Maçı (1)

Yenidoğu Gazetesi’nin gençlerle gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik, sadece bir spor karşılaşması değil; toplumsal duyarlılığın ve geleceğe atılan umut dolu bir adım olarak hafızalarda yer etti.

 

MUHABİR: Yeşim Aşan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —