Yüksekova-Van Karayolu'nda Feci Kaza: Üç Kişi Ölümden Döndü!

Dört metrelik duvara çıkan araçtan üç kişi ölümden döndü!

VAN 30.06.2024 23:14:00 0
Yüksekova-Van Karayolu
Tarih: 30.06.2024 23:15

 

YÜKSEKOVA - VAN KARAYOLUNDA TRAFİK KAZASI

Yüksekova-Van Karayolu'nda meydana gelen trajik bir trafik kazası, yol kullanıcıları için korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Bir ticari aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, 4 metrelik duvara çarparak oraya savrulduğu bildirildi. Bu ciddi olayda, aracın içerisinde bulunan üç kişi, ölümden döndü.

FECİ KAZANIN DETAYLARI

Alınan bilgilere göre, kaza günortası zamanlarında Yüksekova-Van Karayolu'nun Ova Dinlenme Tesisleri yakınlarında gerçekleşti. Yüksekova'dan Van yönüne seyir halinde olan 65 ACF 885 plakalı ticari taşıt, Ramazan A.'nın kontrolünü yitirmesi sonucu savruldu ve yol kenarındaki su kanalına çarpma neticesinde yüksek bir duvarın üstüne düştü. Çevredeki diğer sürücüler, hızla araç içindeki bireyler için yardım çağrısında bulundular.

KAZAYA HIZLI MÜDAHALE VE SONRASI

İhbar üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, acil müdahalelerini gerçekleştirdikleri yaralıları Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise kaza hakkında soruşturma başlattılar. Yaşanan feci kazada yaralanan bireylerin sağlık durumlarının iyi olduğu rapor edildi.