Ayanıs Kadınlar Plajı, açılışıyla kadınların yüzünü güldürdü

Van’ın merkez Tuşba Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Ayanıs Kadınlar Plajı’nın açılışı kadınların yüzünü güldürdü.

VANGÖLÜ TV 8.08.2022 16:10:00 0
Ayanıs Kadınlar Plajı, açılışıyla kadınların yüzünü güldürdü
Tarih: 08.08.2022 16:10

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Tuşba Belediyesi tarafından ilçe halkına kazandırılan ‘Ayanıs Kadınlar Plajı', düzenlenen törenle Van’a kazandırıldı. Van Gölü sahillerini gün yüzüne çıkaran projeleriyle dikkatleri çeken Tuşba Belediyesi, bölgede büyük bir eksiklik olan Kadınlar Plajı’nı halka kazandırdı. Plajın açılışına çok mutlu olduklarını dile getiren kadınlar, Vangölü TV mikrofonlarına konuştu.

“ÇOK MEMNUN OLDUK”
Çok memnun olduklarını ifade eden ismini vermek istemeyen vatandaş, “Çok memnun olduk ve çok güzel. Sayın valimize ve burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

“ÇOK GÜZEL ÇOK EĞLENİYORUZ”
Bir kadın olarak çok mutlu hissettiğini söyleyen ismini vermek istemeyen diğer vatandaş ise, “Çok güzel çok eğleniyoruz. Sahil kenarı, yüzme ve piknik alanları çok güzel. Ailem ve hocalarım ile birlikte geldik. Sabahın erken saatlerinde geldik ve kahvaltımızı yaptık. Akşama kadar buradayız. Günümüz çok güzel geçiyor. Bu etkinlikte emeği geçen Tuşba Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  

KAYNAK: Vangölü TV 

Video geliyor...


 


Haber Kaynak : Van Gölü TV