Başkan Adayı Biner’den Esnaf Ziyareti

22 Ekim tarihinde yapılacak olan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine Sarı Liste ile aday olan Faruk Biner çalışmalarına hız verdi.

VANGÖLÜ TV 24.10.2022 11:46:39 0
Başkan Adayı Biner’den Esnaf Ziyareti
Tarih: 24.10.2022 11:46

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Bu kapsamda Beşyol Meydanı’ndan Van AVM’ye kadar Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden başkan adayı Biner gazetecilere yaptığı açıklama da şunları söyledi: Bu gün itibarıyla artık 12 günlük bir süre kaldı. Bu süre zarfında herkes kendine göre çalışmalar yürütmektedir.

Bu kapsamda bugün ulaşabildiğimiz kadar esnafımıza ulaşmak istedik. Hem kendimiz hatırlatmak hem de selam vererek gelecekte yapmak istediklerimizi broşür halinde vermek istedik. Bu vesileyle arkadaşlarımızla Cumhuriyet Caddesinde esnafımızı ziyaret edeceğiz. Umuyorum ki sonuç ne olursa olsun kazanan kentimiz olur. Herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden kentimizin geleceğini kurgularken ve geleceği ile ilgili iyi şeyler söylerken sadece bir makamda olduğumuz zaman değil bu serüvende de aynı yolu izlememiz gerekiyor.

 Bu süreçte bazı şeylerde yaşandı listelere açıklandıktan sonra ilçe seçim kurulu üzerinden bazı itirazlarımız oldu. Kısmen red olarak dönen itirazlar oldu ve bir kısmı da kabul edildi. Çarşamba gününe kadar da il seçim kurulu itiraz süreci başlayacak onunla ilgilide hazırlıklarımızı yaptık.

Bunları böyle eş zamanlı götürmeye çalışıyoruz. Biz ısrarla son zamanlarda edindiğimiz izlenim ve elimizdeki verilere dayanarak söylüyoruz. Şaibesiz bir seçim olmasını istiyoruz. Bu kente yakışan, bu kuruma yakışan hilesiz, hurdasız, temiz bir seçim olsun. İnşallah kentimizin geleceği, ekonomisi, tüccarı, taciri ve tüm yaşayanlar için iyi bir gelecek olur, zengin bir kent olur ve hepimizin huzur içinde yaşadığı bir kent olur

Kaynak: Vangölü TV


Haber Kaynak : Van Gölü TV