Katılımcılar, Ayanıs Kadınlar Plajı açılışında konuştu

Van’ın merkez Tuşba Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Ayanıs Kadınlar Plajı’nın açılışına katılan katılımcılar, yaşadıkları duyguları Vangölü TV mikrofonlarına anlattı.

VANGÖLÜ TV 8.08.2022 17:14:00 0
Katılımcılar, Ayanıs Kadınlar Plajı açılışında konuştu
Tarih: 08.08.2022 17:14

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Tuşba Belediyesi tarafından ilçe halkına kazandırılan ‘Ayanıs Kadınlar Plajı', düzenlenen törenle Van’a kazandırıldı. Van Gölü sahillerini gün yüzüne çıkaran projeleriyle dikkatleri çeken Tuşba Belediyesi, bölgede büyük bir eksiklik olan Kadınlar Plajı’nı halka kazandırdı. Plajın açılışına katılan katılımcılar ise tek tek duygularını, düşüncelerini Vangölü TV mikrofonlarına anlattı. 

TUŞBA İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI SELVER GÜNDÜZ, “KADINLARA SUNULAN ALTIN DEĞERİNDE BİR PROJE GERÇEKLEŞTİ”
Kadın olarak çok mutlu olduklarını ifade eden Tuşba İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz, “Bilindiği üzere Van medeniyetin doğduğu bir şehirdir. Tuşba ilçesi sahil konumu açısından çok önemli bir yer kaplıyor. Kadınlarında bundan faydalanması gerekiyordu.  Sağ olsun Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman bunu değerlendirdi. Kadınlarımıza çok güzel imkânlar sundu.” dedi.

“SALİH AKMAN BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ADIM ATTI”
Gündüz, “Biz kadın olarak çok mutluyuz. Kadınlara sunulan altın değerinde bir proje gerçekleşti. Bizlerde bunları değerlendireceğiz.  Salih Akman bizim için çok büyük bir adım attı. Coğrafya açısından bizim bu projeye ihtiyacımız vardı. Biz çok mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.  

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Plajın hayırlı uğurlu olmasın8ı dileyen ismini vermek istemeyen katılımcı, “Tuşba Belediye Başkanımız Salih Akman’a çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir plajı kadınlara ve Van halkına gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu. 

“ÇOK MUTLU OLDUK VE ÇOK BEĞENDİK”
Açılış vesilesiyle plaja geldiğini belirten ismini vermek istemeyen diğer katılımcı, “Ben Alayköy’ de oturuyorum. Açılış var diye geldik. Çok mutlu olduk ve çok beğendik. Emeği geçen herkese müteşekkiriz ” diye konuştu. 

“DAHA DA GÜZEL ŞEYLER BEKLİYORUZ”
Van’da kadınların gönül rahatlığıyla gideceği bir plaj olmadığını vurgulayan ve ismini vermek istemeyen bir diğer katılımcı ise, “Bir kadın olarak çok mutluyum. Çünkü güzel Van’ımızda rahatlıkla plaja gidebileceğimiz hiçbir yer yoktu. Belediyelerimizin bunun gibi ya da benzeri projeleri yapmaları çok güzel oluyor.  Daha da güzel şeyler bekliyoruz” dedi. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...


Haber Kaynak : Van Gölü TV