TÜGVA Van Yaz Okulu’ndan öğrencilerine yeni proje

TÜGVA Van Yaz Okulu öğrencileri, 6 haftalık eğlenerek öğrenecekleri yeni projeyle buluşuyor.

VANGÖLÜ TV 2.08.2022 15:59:00 0
TÜGVA Van Yaz Okulu’ndan öğrencilerine yeni proje
Tarih: 02.08.2022 15:59

VANGÖLÜ TV ÖZEL
TÜGVA Van Yaz Okulu’n ortaokul öğrencileri, bu sene eğlenerek öğrenecekleri 6 haftalık yeni projeyle buluşuyor. Gençlerin hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecekken hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulduklarını açıklayan TÜGVA Van İl Temsilciliği, açıklamalarda bulundu.

“DERSİ İLE DİNLERİNİ DAHA İYİ ÖĞRENME FIRSATI BULUYORLAR”
Açıklamalarda bulunan TÜGVA Van İl Temsilciliği, “Ortaokullu gençlerimiz bu sene de eğlenerek öğrenecekleri 6 haftalık TÜGVA VAN Yaz Okulu Projemizle buluşuyor. Gençlerimiz hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda güzel okumayı öğrenecekken hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı buluyorlar. Ayrıca örnek müslüman karakterini Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (sav)’ın hayatının ve hadislerinin ışığında kendine rehber edinebiliyorlar. 

“SÜRPRİZ AKTİVİTELERLE DE YAZ OKULU PROJEMİZDE UNUTULMAZ ANILAR BİRİKTİRİYORLAR”
Yaz Okulu Projemizde ortaokullu öğrencilerimiz ilgi alanına uygun olarak seçeceği futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar gibi dersler ile de belirlediği spor dalında eğlenceli vakitler geçiriyorlar. Ayrıca yüzme, piknik, langırt ve ata binme gibi çeşitli sürpriz aktivitelerle de Yaz Okulu Projemizde unutulmaz anılar biriktiriyorlar. Ayrıca düzenlenen çeşitli yarışmalarda hediyeler kazanma şansı yakalayıp gençlerimiz Yaz Okulumuzda birçok diğer sürpriz ile de karşılaşıyorlar.” diye konuştu. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV