Van halkı, uyuşturucu ticareti yapanlar hakkında neler düşünüyor?

Van’da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak Van halkına "Uyuşturucu ticareti yapanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?” sorusunu sorduk.

VANGÖLÜ TV 1.08.2022 15:36:00 0
Van halkı, uyuşturucu ticareti yapanlar hakkında neler düşünüyor?
Tarih: 01.08.2022 15:36

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van Emniyet Müdürlüğü, Van genelinde haksız kazanç sağlamak amacıyla uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarına aralıksız olarak devam ediyor. Bizler de Vangölü TV Ekibi olarak, sokakların nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugün Van halkına, "uyuşturucu ticareti yapanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?” sorusunu yönelttik, cevapları sizler için derledik…

“ÇOCUKLARIMIZI ZEHİRLEMESİNLER”
Uyuşturucu ticaretine karşı olduklarını Özellikle bu konu hakkında yeteri önlemin alınmadığını vurgulayan Vanlı vatandaşlar, “Uyuşturucu ticareti yapmasınlar. Çocuklarımızı zehirlemesinler.” dedi.

“AĞIR CEZALAR VERİLMELİ”
Uyuşturucu ticareti yapanlara ağır cezalar verilmesi gerektiğini söyleyen bir diğer vatandaş ise, “Bizler halk olarak bu konu hakkında neler söyleyebiliriz ki. Devletin bu duruma elatması gerek. Bu gibi durumlara müsaade edilmemeli. Ben bu duruma çok karşıyım. Kimse yapmasın bunu, yamamalılar. Yapanlara da ağır cezalar verilmeli. Konu hakkında yeteri önlem alınmıyor bence.” dedi. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...


Haber Kaynak : Van Gölü TV