Van’da kuyruk sorunu bitmek bilmiyor!

Van'da çeşitli işlemler nedeniyle İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önünde sıcak havada sıra bekleyen vatandaşlar, her gün bu uzun kuyrukta beklediklerini ancak işlerini de halledemeden evlerine geri dönd

VANGÖLÜ TV 4.08.2022 17:26:00 0
Van’da kuyruk sorunu bitmek bilmiyor!
Tarih: 04.08.2022 17:26

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van'da İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önünde işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önünde kuyruğa giren vatandaşlar, özellikle havanın sıcak oluşundan dert yakındı. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar, şikâyetlerini Vangölü TV mikrofonlarına anlattı.

“BUNDAN BAŞKA BÜYÜK BİR REZALET VAR MI”
İsmini vermek istemeyen vatandaş, “Bundan başka büyük bir rezalet var mı? Burası Türkiye, burası Afrika değil. Böyle uzun kuyrukta bekleyeceğimize bir iban numarası numarasını alıp oradan verilen ücret aktarılabilir. İşlemlerimizi bu şekilde halledelim. 

“HER GÜN BU REZALETİ ÇEKİYORUZ”
Her gün bu rezaleti çekiyoruz. Ben sabah 8’den beri burada bekliyorum ve hala kuyruktayım. Belki sıra bana gelmeyedebilir. Mali yardım alıyoruz ve miktarının ne kadar olduğunu dahi bilmiyorum. Belki mali yardımı almam da. Olup olmadığını da bilmiyorum. Evde bir sigortalı çalışan gördüklerinde mali yardımı da kesiyorlar.” dedi. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV