Van’da, PTT önünde oluşan kuyruğun nedeni belli oldu!

Vangölü TV Ekibi olarak vatandaşların PTT önünde oluşan kuyruktan dolayı dert yandığı sorunları haberleştirmemiz üzerine PTT Başmüdür Vekili Sacit Bostancıoğlu, açıklamalarda bulundu.

VANGÖLÜ TV 5.08.2022 17:36:00 0
Van’da, PTT önünde oluşan kuyruğun nedeni belli oldu!
Tarih: 05.08.2022 17:36

Van'da Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Merkez Şubesi önünde işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturdu. Sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önünde kuyruğa giren vatandaşlar, özellikle havanın sıcak oluşundan dert yakındı. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar, şikâyetlerini Vangölü TV mikrofonlarına anlattı. Bunun üzerine PTT Başmüdür Vekili Sacit Bostancıoğlu, konuya ilişki açıklamalarda bulundu. 

Bostancıoğlu, yaptığı açıklamada;

“YAŞANAN YOĞUNLUĞUN ANA NEDENİ”
“Sosyal destek kapsamında yoğun olarak ödenen ayın belirli dönemlerinde yoğunluğumuz olmakla birlikte bir nevi kontrol altına alınmış aşırı bir sıkıntı yaşanmayacak düzeye çekilmişti. Ancak, bu gün için yaşanan yoğunluğun ana nedeni yeni başlayan ve 1 yıl sürecek olan aile destek programı kapsamında yapılacak olan ödemelerden kaynaklıdır.

“BU YOĞUNLUK İSE KESİNLİKLE GEÇİCİ VE ÖZELLİKLE BU AYA MAHSUS BİR YOĞUNLUK”
Bu yoğunluk ise kesinlikle geçici ve özellikle bu aya mahsus bir yoğunluk alçağını öngörmekteyiz çünkü bu yardımı alan tüm vatandaşlarımıza ATM’lerden paralarını çekebilecekleri sosyal kart verilmekte olduğunda bundan sonraki ayarda direk ATM’lerden paralarını çeke bileceklerdir. Ayrıca, mevcut yoğunluğu gidermek için gişelerimizde çalışmak üzere başmüdürlüğümüzden ek olarak memur görevlendirmiş bulunmaktayız.

“BU HAFTA YOĞUN GEÇECE”
Bizim düşüncemiz ve ön görürümüzden göre bu hafta yoğun geçecek olup, ancak aşama aşama yoğunluk düşecektir.  Başta şahsım olmak üzere gerek merkezde bulunan PTT müdürlükleri gerekse ilçemiz ile an be an iletişim halinde konu takip edilmektedir. 

“YOĞUNLUK OLMAYAN DÖNEMLERDE İŞLERİNİ YAPMALARINI TAVSİYE EDİYORUZ”
Vatandaşlarımızın sabırlı yaklaşımlarından ve anlayışlarından ötürü teşekkür eder bu vesile ile kesinlikle yardımların sistemimizde en az 6 ay süre ile bekleyeceğinin bilinerek PTT önlerinden uzun süre beklemelerine gerek kalmayacak şekilde yoğunluk olmayan dönemlerde işlerini yapmalarını tavsiye eder saygılar sunarım.” ifadelerine yer verdi. 

KAYNAK: Vangölü TV

Video geliyor...

 


Haber Kaynak : Van Gölü TV